Binnenspeeltuin

Maar liefst 800 m² aan speelplezier!

In de spotlights staat natuurlijk de grote klimkooi. Dit bouwwerk is tot wel 7 meter hoog en biedt kinderen eindeloos speelplezier. De klimkooi bevat o.a. glijbanen, klimrekken, hindernisbanen, slingertouwen en een ballenbak en is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Het grote speeltoestel is transparant, zodat ouders altijd hun kinderen kunnen zien spelen.

Voor de allerkleinsten (1 t/m 4 jaar) is er een speciale hoek ingericht, zodat de peuters lekker rustig kunnen spelen. De hoek bestaat uit een kleine klimkooi met daar omheen een groot aantal speelgoeddieren. Vooral de speelgoeddieren vallen in de smaak: peuters die bij ons binnenkomen, zijn er dol op! Rondom de kinderhoek zijn tafels geplaatst waar de ouders plaats kunnen nemen. Zo kunt u uw kind van dichtbij in de gaten houden.

Daarmee zijn we er nog niet, want wat te denken van onze knutsel- en speelzolder! Een zolder vol met leuke en gevarieerde activiteiten, waardoor iedereen het hier naar zijn zin heeft. Bezoek voor meer informatie onze Knutsel- en speelzolder pagina.

 

Highlights

  • Overzichtelijk door transparante speeltoestellen
  • Gezellige knutsel- en speelzolder
  • Zeer groot en gevarieerd speeltoestel
  • Speciale speelhoek voor de allerkleinsten