Buitenspeeltuin

Niets is zo lekker als buiten spelen

Kinderen kunnen in onze riante buitenspeeltuin naar hartenlust spelen. We hebben een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Elk speeltoestel draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van uw kind. De buitenspeeltuin is overal voorzien van een rubberen ondergrond met daarop vrolijk gekleurd kunstgras. Alles in de stijl van ons logo: de Vos. Rondom de buitenspeeltuin bevindt zich een gezellig terras, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. De speeltoestellen voor de allerkleinste kinderen, zijn direct geplaatst naast het terras, zodat u altijd goed zicht heeft op wat er gebeurt.

De speeltuin bevat de bekende speeltoestellen, zoals klimrekken, schommels, wippen enz. Daarnaast hebben we een  zandbak, vier trampolines en een kabelbaan. Speciale aandacht gaat uit naar de voetbalkooi: uitdaging en beweging gegarandeerd! 

Onze meest bijzondere attractie is echter de Sona. Een interactief speeltoestel dat uitgerust kan worden met verschillende spellen. Denk aan dancebattles, stoelendansen, rekenspelletjes enz. Er worden steeds weer nieuwe spellen ontwikkeld, zodat kinderen constant andere dingen kunnen leren.

 

Highlights

  • Sona: interactief en educatie
  • Voetbalkooi: competitief spelen
  • Kabelbaan: uitdagend en spannend