Speelboerderij De Vossenberg

Een korte introductie

Speelboerderij De Vossenberg is een gezellige speelboerderij gelegen in een mooie, rustige en landelijke omgeving aan de rand van Gilze. Al sinds 2005 zijn wij bezig met onze passie: kinderen een fantastische speelervaring bieden. De Vossenberg is een riante speelboerderij en biedt plaats aan wel 250 kinderen. Een hele basisschool kan dus ook bij ons terecht voor een schoolreisje. Bij aankomst kunt u gebruik maken van onze grote parkeergelegenheid met een apart voetpad voor de gasten. 

Spelen is erg belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Wij hebben daarom een breed aanbod van speeltoestellen, zowel binnen als buiten. Met spel worden er diverse situaties en vaardigheden geoefend, zowel op motorisch en cognitief, als op sociaal gebied. Speciale vermelding verdient onze ‘speelzolder’ waar kinderen hun creativiteit kunnen loslaten tijdens het timmeren, knutselen, bouwen en schilderen. Ook het interactieve ‘Sona-speeltoestel’ en toestel zijn zeer in trek bij de kinderen. Onze speeltoestellen voldoen uiteraard aan de strengste veiligheidseisen en worden jaarlijks gecontroleerd. 

Wij vinden dat alles er op gericht moet zijn om de kinderen een topdag te bezorgen. Inrichting speelt hierin een net zo belangrijke rol speelt als de instrumenten zelf. Overal op de Vossenberg komen elementen van ons logo terug met de bijbehorende kleuren. De ouders worden door ons niet vergeten. U kunt gebruik maken van een ruim terras, zowel binnen als buiten, zodat u ook  op zijn tijd kan genieten van een hapje of een drankje. Daarnaast bedienen wij aan tafel, wel zo gemakkelijk.

 

Highlights

  • Maar liefst 2750 m² speelplezier
  • Uitgebreide menu- en drankkaart
  • Zeer gevarieerd aanbod
  • Zowel voor feesten als schoolreisjes
  • Riante parkeermogelijkheid